Horseland

Horseland Lovasklub játékok, érdekességek!

Itt kapható

Új Horseland játékok

2009.11.23. 23:44 - Horseland_

Címkék: játék karácsony lovak figurák horseland horseland lovasklub horselad játékok horseland állatorvos horseland busz horseland lovak

Végre itthon is kaphatók a várva várt újdonságok! Az elkövetkező pár sorban azt fogom bemutatni, nekem melyik Horslandes játékok a kedvenceim. Írjátok meg a kommentben, hogy nektek mi tetszik legjobban!

Horsland állatorvos készlet

A kedvenc lovainkat most állatorvosként is megcizsgálhatjuk! Nem jelent majd gondot ha történik egy kisebb baleset, azonnal eltudjuk majd látni kedvenceinket. De emlékezzetek, ha egészséges is az összes állatkátok, akkor is érdemes a versenyek előtt megvizsgálni őket, nehogy közben derüljön ki, hogy valami nincs rendben.

 

Horseland busz

Egy csodás kis busz a lovaid számára, egy csomó kiegészítővel! Így út közben is ugyanolya jól mulathat az egész társaság, mintha otthon lenne! Pihenő székekkel, tükrökkel és sok érdekességet rejtő fiókokkal van felszerelve, hogy tényleg ez lehessen a világ legszuperebb busza!

Horseland lovak figurával (7 fajta!)

A figurákkal igazi lóversenyt lehet rendezni, hiszen részeik mozgathatók! Válaszd ki te is a kedven szereplődet, hiszen mostmár a két fiút is be lehet szerezni a készlethez! Legyél te a legszebb és legügyesebb lovas a különböző kiegészítők segítségével!

 

Én itt vettem az enyéim:

Mintatvben játékbolt (Budapest, XI. kerület, Fejérvári út 640/A). Klikk ide:

Horseland Öltöztetős játék

2009.11.23. 23:15 - Horseland_

Címkék: játék öltöztetős horseland horse land horseland lovasklub rajzfilm

Miről szól a Horseland?

2009.11.17. 17:31 - Horseland_

Címkék: mese karácsony lovasklub horseland horseland lovasklub

A HORSELAND Lovasklub lenyűgözően szép vidéken az erdő mélyén rejtőzik. Három kamasz lány és egy velük egykorú fiú kalandjait meséli el a sorozat. Miközben lassanként mindent megtanulnak, ami lovakkal és a lovászkodással kapcsolatos, igazi barátokká válnak. Elsajátítják az idomítás rejtelmeit, átélik a díjugratás izgalmait, és kitanulják az állatgondozás minden fortélyát. A Lovasklubban élő állatoknak pedig van egy nagyon különleges képességük: mindannyian tudnak beszélni... legalábbis egymással.